Welkom bij Chateau de Gateau

Een glazuurloze taart is als een diamant zonder glans, een toneelstuk van Shakespeare zonder tekst en een bloemist zonder schik. Laat daarom een prachtige geglaceerde persoonlijke verjaardags- of geboortetaart maken in vorm en smaak naar keuze bij ons.


Home » Bruidstaart Maken Contacteer ons!

Bruidstaart laten maken?

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het vervaardigen van bruidstaarten

Chateau de Gateau is specialist op het gebied van taarten op maat. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vervaardigen wij smaakvolle en kleurrijke lekkernijen op basis van uw specifieke wensen. Wilt u dus een bruidstaart laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook taarten van meerdere etages zijn mogelijk bij ons. Om een idee te krijgen hoe een taart van Chateau de Gateau eruit ziet, kunt u een kijkje nemen op onze website.

Een bruidstaart laten maken voor die ene speciale dag

Uw trouwdag is een belangrijk moment in uw leven. U heeft dan vaak veel dingen aan uw hoofd en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Eigenaresse Youla van Chateau de Gateau begrijpt dat maar al te goed. Daarom gaat zij graag met u in gesprek in haar winkel in Amsterdam om de specifieke wensen voor uw bruidstaart te bespreken. Of het tijdens het maken van de taart nu gaat om de smaak, de kleur of de versieringen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Natuurlijk brengen we de taart ook gewoon naar de plaats van bestemming. Goede service vinden we vanzelfsprekend.

Speciaal voor u (en de ander)

Klassiek wit met zwarte accenten of toch liever rijk gekleurd? Eén laag of juist meerdere etages? En decoratieve versieringen of lekker eetbaar? De keuze is reuze. Voor het maken van uw bruidstaart doen wij ons uiterste best om een lach op uw gezicht te toveren. Want daar doen we het voor. Bel voor meer informatie even naar 06-47056881 of stuur ons een bericht via het contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina

Adres

Jan Evertsenstraat 69 te Amsterdam
óf
Duinbeek 45 te Hoofddorp
Tel: 020-4122666

Wist u dat?

U ook gewoon een taart kunt huren? Wij maken desgewenst uw droomtaart in schuimplastic welke niet te onderscheiden is van een echte taart

Highlights

* Een lust voor het oog en een zoet genot voor de smaakpapillen
* hartveroverende persoonlijke taarten
* Voor verjaardag of geboorte