Welkom bij Chateau de Gateau

Een glazuurloze taart is als een diamant zonder glans, een toneelstuk van Shakespeare zonder tekst en een bloemist zonder schik. Laat daarom een prachtige geglaceerde persoonlijke verjaardags- of geboortetaart maken in vorm en smaak naar keuze bij ons.

Over Ons

Om u een beeld te geven over het ontstaan van mijn bedrijf, zal ik wat achtergrondinformatie met u delen. Mijn naam is Youla Ghazal-Alagahgi, getrouwd met de geweldig Mounir Alagahgi en moeder van drie prachtige kinderen: Gracia, Basel en Joël.

Het maken van taarten is al sinds mijn jeugd een grote hobby van mij geweest. Vaak maakte ik deze voor familie of vrienden en nam elke keer dat ik op visite ging een taart mee in plaats van een geschenk of bloemen. Door vele positieve reacties hierop hebben ze me meermalen aangemoedigd om van mijn hobby, mijn beroep te maken.

In 2007 heb ik (in een opwelling) de knoop doorgehakt: mijn hobby werd mijn beroep en ben ik een eigen bedrijf gestart, namelijk: ‘Chateau de Gateau’. Dit ging gepaard met veel steun vanuit mijn gezin, vele vrienden en de kerkleden van de Syrisch Orthodoxe kerken uit Amsterdam. Zij waren namelijk de eerste die mij hiermee steunden. Deze eerste klanten die hun gelegenheidstaarten bij mij bestelden, hebben hier absoluut geen spijt van gehad.

Deze unieke beleving wil ik al mijn klanten bieden. Niets is onmogelijk bij Chateau de Gateau. Indien u op de site de taart van uw dromen niet vind, dan zal ik samen met u ervoor zorgen dat u deze alsnog krijgt!

Ten slotte hoop ik dat u veel plezier zult beleven aan mijn site. Ook wil ik graag uw mening horen die mij zullen helpen om tot een nog beter resultaat te komen.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen.

Youla Ghazal-Alagahgi

 

Adres

Jan Evertsenstraat 69
1057 BP Amsterdam

Wist u dat?

U ook gewoon een taart kunt huren? Wij maken desgewenst uw droomtaart in schuimplastic welke niet te onderscheiden is van een echte taart

Highlights

* Een lust voor het oog en een zoet genot voor de smaakpapillen
* hartveroverende persoonlijke taarten
* Voor verjaardag of geboorte